لوکما

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,935 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,935 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه لوکما

لوکما یا شیرینی لقمه ای ترکی ای یکی از شیرینی های سنتی این کشور می باشد که در یونان و مصر نیز تهیه می شود. این شیرینی با چند قلم مواد اصلی تهیه می شود و همانند لگمیات داخل روغن داغ سرخ می شود. این شیرینی خوشمزه که به لوکما تاتلیسی نیز معروف است بسیار راحت است و بدون نیاز به فر یا تخم مرغ می توانید این شیرینی را در خانه تهیه کنید. لوکما بیشتر در شهر ازمیر تهیه می شود و یک نوع شیرینی خیابانی نیز به حساب می آید و عطر و طعم آن کل فصای خیابان را می گیرد.

مواد مورد نیاز برای لوکما

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق شکر خوری
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی لوکما

1
ابتدا ، آرد، مایه خمیر، نمک، شکر و روغن را در ظرفی بریزید، خوب ورز دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 15-20 دقیقه بماند.
2
وقتی خمیر پف کرد ، یک تکه خمیر به اندازه فندق جدا کرده و آن را در روغن سرخ کنید.
3
سپس دونات سرخ شده را درون شربت سرد قرار دهید، 10-15 دقیقه صبر کنید و سپس سرو کتید.
مراحل تهیه شریت
1
ابتدا آب ، شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و بجوشانید
2
هنگامی که کف کرد، هفت یا هشت دقیقه دیگر بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
لوکما شیرینی لقمه ای