لوکما

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,479 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,479 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه لوکما

لوکما یا شیرینی لقمه ای ترکی ای یکی از شیرینی های سنتی این کشور می باشد که در یونان و مصر نیز تهیه می شود. این شیرینی با چند قلم مواد اصلی تهیه می شود و همانند لگمیات داخل روغن داغ سرخ می شود. این شیرینی خوشمزه که به لوکما تاتلیسی نیز معروف است بسیار راحت است و بدون نیاز به فر یا تخم مرغ می توانید این شیرینی را در خانه تهیه کنید. لوکما بیشتر در شهر ازمیر تهیه می شود و یک نوع شیرینی خیابانی نیز به حساب می آید و عطر و طعم آن کل فصای خیابان را می گیرد.

مواد مورد نیاز برای لوکما

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق شکر خوری
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی لوکما

1
برای خمیر، آرد، مایه خمیر، نمک، شکر و روغن آفتابگردان را در ظرفی بریزید، خوب ورز دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 15-20 دقیقه بماند.
2
وقتی خمیر پف کرد، یک تکه خمیر به اندازه فندق جدا کرده و آن را در روغن سرخ کنید.
3
سپس دونات سرخ شده را درون شربت سرد قرار دهید ، 10-15 دقیقه صبر کنید و سپس سرو کنید.
1
ابتدا آب ، شکر و آب لیمو را برای شربت خود جوش دهیم.
2
هنگامی که کف در بالا شکل می گیرد ، بگذارید هفت یا هشت دقیقه دیگر بجوشانید و بگذارید خنک شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
لوکما شیرینی لقمه ای