نان خشخاش با ملاس
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,566 کالری
10 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,566 کالری
10 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای نان خشخاش با ملاس
550 گرم
250 گرم
100 گرم
50 گرم
10 گرم
12 گرم
مراحل آماده سازی نان خشخاش با ملاس
1
آرد و نمک و خشخاش الک شده را در کاسه بریزید.
2
مخمر را در آب یا ملاس حل کرده و به آرد اضافه کنید.
3
کاسه را در مخلوط کن مجهز به قلاب خمیر قرار دهید و به مدت 5 دقیقه با سرعت کم مخلوط کنید.
4
سپس با سرعت متوسط 3 دقیقه دیگر مخلوط کنید. خمیر را در یک کاسه کمی چرب شده قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید تا اندازه آن دو برابر شود .
5
اجازه دهید خمیر به مدت 45-60 دقیقه استراحت کند و ور بیاید
6
خمیر را سوراخ کرده و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
7
به خمیر حالت دلخواه بدهید و به مدت 45 دقیقه دیگر استراحت بدهید.
8
به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. میتوانید با لمس کف آن متوجه شوید که پخته شده است یا نه - بعد از پخت روی توری گذاشته و حداقل 30 دقیقه بگذارید خنک شود.
توضیحات
دانه خشخاش دارای پروتئین و فیبر نسبتا بالایی است و همچنین حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این، دانه های خشخاش منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند. برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف دانه خشخاش ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
نان خشخاش با ملاس
نان
ملاس