سوپ بهار

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,408 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,408 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای سوپ بهار

10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
80 گرم
750 گرم
2 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
60 گرم
2 قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی سوپ بهار

1
آب گوشت و برنج را به یک قابلمه بریزید سپس مخلوط را بجوشانید. حرارت را کم کنید و بپزید تا برنج نرم شود.
2
در یک کاسه ماست، زرده تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود.
3
در حین هم زدن، یک ملاقه از مخلوط در حال جوش را به مواد اضافه کنید. و این روند را یک بار دیگر تکرار کنید.
4
مخلوط تخم مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم کنید. چاشنی را بررسی کنید
5
کره را در تابه ای جداگانه ذوب کنید. نعناع خشک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و درست قبل از سرو روی سوپ بریزید و از روی اجاق بردارید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ بهار سوپ