صفحه اصلی دستور غذا تاس کباب خانگی

تاس کباب خانگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,762 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,762 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تاس کباب خانگی

تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت های سفید مثل گوشت مرغ نیز تهیه کنید که با نام تاس کباب مرغ شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تاس کباب خانگی

1 عدد (بزرگ)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
5 گرم

مراحل آماده سازی تاس کباب خانگی

1
گوشت را به اندازه مکعب های کوچک خرد کنید. گوشت، پیاز و ادویه ها را 2-3 دقیقه با دست مخلوط کنید.
2
روی آن را بپوشانید و بگذارید در یخچال حداقل 1 ساعت استراحت کند.
3
گوشت را در یک ظرف کوچک قرار دهید.
4
یک قابلمه بزرگ تهیه کنید و در آن آب بریزید سپس ظرف گوشت را در آن قرار دهید.
5
حرارت را کم کنید. بگذارید حداقل 1.5 ساعت بپزد

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تاس کباب