صفحه اصلی دستور غذا حلوای ملاس (حلوای سیاه)

حلوای ملاس (حلوای سیاه)

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,168 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,168 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه حلوای ملاس (حلوای سیاه)

حلوا سیاه ، یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه خاص و همچنین خواص بی‌نظیرش، در سطح کشور و حتی خارج از کشور شهرتی فراوان پیدا کرده است.حلوا سیاه بسیار انرژی زا و مقوی است. در ادامه با ما همراه باشبد تا طرز تهیه این حلوا خوشمزه و مقوی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای حلوای ملاس (حلوای سیاه)

120 گرم
200 گرم

مراحل آماده سازی حلوای ملاس (حلوای سیاه)

1
ملاس را در قابلمه ای جداگانه بریزید و به آرامی بپزید
2
کره و آرد را در قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بپزید و مدام هم بزنید تا رنگ آن طلایی روشن شود.
3
ملاس گرم را اضافه کنید. با این حال، هنگام انجام این کار بسیار مراقب باشید . آنقدر هم بزنید تا مخلوط خمیری شود . حرارت را خاموش کنید.
4
آن را در بشقاب سرو بریزید. سطح را با چاقو صاف کنید. برش های گرد روی حلوا درست کنید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
حلوای ملاس حلوای سیاه