حلوای ملاس (حلوای سیاه)
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,168 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,168 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه حلوای ملاس (حلوای سیاه)
حلوا سیاه ، یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه خاص و همچنین خواص بینظیرش، در سطح کشور و حتی خارج از کشور شهرتی فراوان پیدا کرده است.حلوا سیاه بسیار انرژی زا و مقوی است. در ادامه با ما همراه باشبد تا طرز تهیه این حلوا خوشمزه و مقوی را آموزش دهیم
مراحل آماده سازی حلوای ملاس (حلوای سیاه)
1
ملاس را در قابلمه ای جداگانه بریزید و به آرامی بپزید
2
کره و آرد را در قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید و مدام هم بزنید تا رنگ آن طلایی روشن شود.
3
ملاس گرم را اضافه کنید. با این حال، هنگام انجام این کار بسیار مراقب باشید . آنقدر هم بزنید تا مخلوط خمیری شود . حرارت را خاموش کنید.
4
آن را در بشقاب سرو بریزید. سطح را با چاقو صاف کنید. برش های گرد روی حلوا درست کنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
حلوای ملاس
حلوای سیاه