کشکک

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,265 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
75 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,265 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
75 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کشکک

کشکک یکی از انواع غذاهای سنتی ترکیه است که برای صبحانه سرو می شود و بسیار مقوی و پر خاصیت است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشکک در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کشکک

1 کیلوگرم
12 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری
100 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی کشکک

1
گندم را یک شب خیس کنید.
2
گوشت بره را بشویید.
3
یک قابلمه بردارید. روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را بدون روغن اضافه کنید. بپزید تا نرم شود و بوی تلخش خارج شود.
4
وقتی پیازها آماده شد، قابلمه را با آب پر کنید و نمک، گندم و گوشت بره را اضافه کنید.
5
به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید.
6
وقتی گوشت پخت، آن را از قابلمه خارج کنید. گوشت را رنده کنید و دوباره به گندم اضافه کنید.
7
حالا حرارت را کم کنید و با قاشق چوبی گندم و گوشت را له کنید تا به قوام «بوزا» برسد.
8
کره را در تابه ای جداگانه ذوب کرده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. کره را حرارت دهید تا کف کند.
9
مخلوط کره و فلفل را روی کشکک پخش کنید و کمی زیره بپاشید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کشکک