ریزوتو زعفرانی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده897 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده897 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ریزوتو زعفرانی
ریزوتو اغلب در شمال ایتالیا محبوبیت دارد و اگرچه با استفاده از ماده اصلی برنج تهیه میشود ولی شیوه پخت آن با پلو ایرانی متفاوت است. طرز تهیه ریزوتو که نوعی غذای برنجی ایتالیایی است بسیار آسان و ساده است، این غذای خوش طعم را میتوان با مواد غذایی مورد پسند ایرانیان و مناسب با ذائقه ایرانی نیز تهیه کرد. ریزوتو یا ریسوتو یکی از غذاهای معروف کشور ایتالیاست که ماده اصلی آن برنج است و اغلب از عصاره گوشت در تهیه آن استفاده میشود. در این نوع غذا برنج را بیشتر از پخت پلوهای ایرانی میپزند و برای آنکه برنج طعمدار شود عصاره مرغ یا گوشت را به آن اضافه میکنند. در ریزوتو علاوه بر برنج از مواد دیگری مثل زعفران، سبزیجات و گوشت استفاده میشود. زعفرانی که در ریزوتو زعفرانی به کار میرود، رنگ بینظیری به دانههای برنج میدهد و طعم و جلوه خاصی به غذا میبخشد.