صفحه اصلی دستور غذا ریزوتو زعفرانی

ریزوتو زعفرانی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

897 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

897 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ریزوتو زعفرانی

ریزوتو اغلب در شمال ایتالیا محبوبیت دارد و اگرچه با استفاده از ماده اصلی برنج تهیه می‌شود ولی شیوه پخت آن با پلو ایرانی متفاوت است. طرز تهیه ریزوتو که نوعی غذای برنجی ایتالیایی است بسیار آسان و ساده است، این غذای خوش طعم را می‌توان با مواد غذایی مورد پسند ایرانیان و مناسب با ذائقه ایرانی نیز تهیه کرد. ریزوتو یا ریسوتو یکی از غذاهای معروف کشور ایتالیاست که ماده اصلی آن برنج است و اغلب از عصاره گوشت در تهیه آن استفاده می‌شود. در این نوع غذا برنج را بیشتر از پخت پلوهای ایرانی می‌پزند و برای آنکه برنج طعم‌دار شود عصاره مرغ یا گوشت را به آن اضافه می‌کنند. در ریزوتو علاوه بر برنج از مواد دیگری مثل زعفران، سبزیجات و گوشت استفاده می‌شود. زعفرانی که در ریزوتو زعفرانی به کار می‌رود، رنگ بی‌نظیری به دانه‌های برنج می‌دهد و طعم و جلوه خاصی به غذا می‌بخشد.

مواد مورد نیاز برای ریزوتو زعفرانی

1 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
40 گرم
نوک چاقو
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی ریزوتو زعفرانی

1
ابتدا در یک تابه روغن زیتون را گرم کنید و برنج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا برنج طلایی شود.
2
با نمک مزه دار کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به هم زدن ادامه دهید.
3
سپس آب جوشیده را اضافه کنید و به مرور آب گوشت و زعفران را اضافه کرده و تفت دهید تا برنج پخته شود
4
از روی اجاق بردارید، کره و پارمزان را اضافه کنید و تفت دهید .
5
بگذارید ریزوتو برای مدتی در ظرف در بسته بماند
6
در ظرف دلخواه سرو کنید نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ریزوتو زعفرانی