سوپ راویولی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,153 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,153 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای سوپ راویولی
1 پاکت ( ۵۰۰ گرم)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی سوپ راویولی
1
روغن را در قابلمه ای گرم کنید، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
2
فلفل آسیاب شده و آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
3
سپس آب را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4
وقتی شروع به جوشیدن کرد مانتی ها را اضافه کنید
5
وقتی مانتی ها کمی نرم شدند ،نخود را اضافه کنید و هم بزنید.
6
در آخر نمک و نعناع را اضافه کنید، هم بزنید و از روی اجاق گاز بردارید.نوش جان
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ راویولی
سوپ