پاستا پنیری
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,552 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,552 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاستا پنیری
پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. این پاستا، با استفاده از پنیر تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان وعده شام طبخ نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پاستا پنیری
1 بسته
3 عدد (متوسط)
دسته (نصف)
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی پاستا پنیری
1
آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بجوشانید. یک مشت نمک به آب اضافه کنید.
2
اسپاگتی را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید. طبق دستورالعمل بسته، مرتب هم بزنید تا پاستا به اندازه کافی نرم شود.
3
روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را در روغن زیتون 1 تا 2 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا معطر شود.
4
سیر و روغن را با جعفری، 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید.
5
پس از پختن پاستا، آن را آبکش کنید.
6
بلافاصله با مخلوط سیر و جعفری مخلوط کنید. روی آن پنیر ریخته و دوباره هم بزنید. در صورت تمایل با پنیر رنده شده بیشتری سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاستا پنیری
پاستا