صفحه اصلی دستور غذا سوپ قارچ و سیب زمینی

سوپ قارچ و سیب زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,005 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,005 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی

اگر طرفدار سوپ ها هستید ما سوپ قارچ و سیب زمینی را به شما پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی را به شما آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای سوپ قارچ و سیب زمینی

2 کیلوگرم
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
1 کیلوگرم
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوپ قارچ و سیب زمینی

1
ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید. قارچ ها را خرد کنید (در مورد خرد کردن آنها زیاد سختگیر نباشید، در نهایت به پوره تبدیل می شوند).
2
در یک قابلمه ،کره را آب کنید یا روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. حرارت را زیاد کنید و قارچ و نمک را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید تا قارچ ها مایع خود را آزاد کنند و شروع به قهوه ای شدن کنند.
3
در همین حین پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را به قارچ ها اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود.
4
در همین حین، سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را درشت خرد کنید.
5
سیب زمینی و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا همه سبزیجات کاملاً پخته شوند.
6
برای پوره کردن کامل سوپ از مخلوط کن استفاده کنید.
7
نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
8
سوپ را داغ سرو کنید و به دلخواه با جعفری ، پیازچه یا آویشن خرد شده تزیین کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ قارچ و سیب زمینی سوپ قارچ سیب زمینی