صفحه اصلی دستور غذا مگنولیا موزی

مگنولیا موزی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

7,772 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

7,772 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

نحوه درست کردن مگنولیا موزی

دسر مگنولیا از دسرهای مجلسی خوشمزه است که می تونید به صورت تک نفره تهیه و سرو کنید. این دسر را با طعم های مختلف درست می کنن مثلا لیمویی ، پرتقالی ، موزی و ... مگنولیا اسم یک گل زیبا و یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است.دسر مگنولیا یک دسر خانگی است که با طعم‌ها و میوه‌های مختلف سرو می‌‌شود. مگنولیا حتما باید در یخچال استراحت کند تا در هنگام سرو طعم و مزه خوبی داشته باشد

مواد مورد نیاز برای مگنولیا موزی

3 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
1 بسته
2 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی مگنولیا موزی

1
ابتدا شیر،آرد ،نشاسته گندم ،شکر و زرده تخم مرغ را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
2
تا زمانی که به جوش نیامده هم زدن را متوقف نکنید.
3
وقتی به جوش آمد کره و وانیل رو اضافه میکنیم و هر از گاهی هم میزنیم که رویش پوسته نبندد
4
نشاسته ذرت را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا گلوله نشود. اگر شد با پشت قاشق گلوله ها را له کنید.
5
وقتی صاف و یک دست شد آرد را در سه مرحله اضافه کرده و مثل نشاسته ذرت عمل کرده تا صاف و یک دست شود و به غلظت فرنی برسد.
6
چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم. در ظرفی زرده تخم مرغ و وانیل را با چنگال زده و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم.
7
همچنان به هم زدن ادامه داده تا کاملا حل شود
8
دوباره زیر قابلمه را روشن کرده و یک دقیقه روی حرارت ملایم هم می زنیم.
9
حرارت را خاموش کرده و خامه را ده دقیقه در دمای محیط بگذارید.
10
بیسکویت را با غذاساز خرد می کنیم تا به قوام آرد برسد.
11
سپس یک لایه بیسکویت و یک لایه خامه و یک لایه موز قرار می دهید.
12
دوباره بیسکویت میریزیم، دوباره خامه، لایه آخر بیسکویت، رویش موز میریزیم و میگذاریم در یخچال خنک شود.
13
دسر شما آماده سرو است. نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مگنولیا موزی موز دسر