سالاد چوپان
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده934 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده934 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد چوپان
سالاد چوپان که از گوجهفرنگی ریز خرد شده، فلفل سبز، خیار و پیاز تشکیل شده است، با هر وعدهای بهخوبی میآید. در صورت تمایل می توانید به سس روغن زیتون سرکه اضافه کنید و مطابق ذائقه خود به آن فرم دهید. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد چوپان با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سالاد چوپان
2 عدد
2 عدد
1 عدد
1 عدد
5 عدد
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سالاد چوپان
1
سبزیجات را بشویید و خشک کنید. گوجهفرنگیها را پوست کنده و مکعبی خرد کنید .
2
ساقه ها و دانه ها را از فلفل جدا کرده و خیار و پیاز قرمز را در صورت استفاده پوست بگیرید. تمام سبزیجات را مکعبی خرد کنید.
3
تمام سبزیجات خرد شده را در ظرف سرو بریزید، جعفری خرد شده را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
4
روغن، سرکه، نمک و فلفل را در یک شیشه یا ظرف درپوش دار مخلوط کرده و خوب تکان دهید. مخلوط را روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
5
سالاد را با پنیر فتا، زیتون سیاه و جعفری خرد شده تزیین کنید.
6
قبل از سرو، اجازه دهید سالاد چند دقیقه استراحت کند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد چوپان
سالاد