صفحه اصلی دستور غذا چیپس خانگی

چیپس خانگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,081 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,081 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه چیپس خانگی

چیپس سیب زمینی یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با روش خانگی می توانید آنرا سالم تر درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای چیپس خانگی

2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
6 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی چیپس خانگی

1
سیب زمینی ها را برش دهید.
2
سیب زمینی ها را در آب سرد بشویید. این کار نشاسته را از سیب زمینی جدا می کند که به ترد شدن آنها کمک می کند.
3
سرکه برنج را به 4 فنجان آب سرد اضافه کنید. سیب زمینی های ورقه شده را به مایع منتقل کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
4
سیب زمینی ها را آبکش کنید و کاملا خشک کنید. در حالی که سیب زمینی ها در حال خشک شدن هستند، روغن را در یک قابلمه تا دمای 180 درجه داغ کنید. می توانید از دماسنج سرخ کردنی برای بررسی دما استفاده کنید.
5
چیپس ها را به صورت دسته ای حدود 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و مرتباً با قاشق سوراخ دار هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود.
6
چیپس ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
7
پس از اتمام سرخ کردن، کره، عسل و سس سیر فلفلی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا ذوب و مخلوط شوند.
8
حوله های کاغذی را بردارید، سپس مخلوط کره عسل را روی چیپس ها بریزید.
9
چیپس های کره عسل را با کمی نمک دریا مزه دار کرده و بلافاصله سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
چیپس خانگی چیپس