صفحه اصلی دستور غذا پاستا کاربونارا

پاستا کاربونارا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,258 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,258 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پاستا کاربونارا

در این رسپی آموزش پاستا کاربونارا را برایتان بصورت کاملا حرفه ای و کاربردی قرار داده ایم. شما می توانید با مطالعه این رسپی یک پاستا کاربونارا فوق العاده را بصورت حرفه ای در منزل برای عزیزانتان آماده نمایید. در ادامه با آموزش طرز تهیه این پاستا خوشمزه با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای پاستا کاربونارا

4 عدد (متوسط)
1 بسته
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی پاستا کاربونارا

1
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید.
2
در همین حال، بیکن را بپزید تا ترد شود.
3
بیکن را آبکش کرده و روی حوله کاغذی خرد کنید.
4
در یک کاسه ، زرده تخم مرغ را با خامه مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید وکنار بگذارید.
5
روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون، نخود فرنگی و بیکن پخته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید
6
وقتی ماکارونی پخته شد، آن را آبکش کنید و بلافاصله به مخلوط ماهی اضافه کنید.
7
سپس مخلوط تخم مرغ را روی پاستا داغ بریزید. حرارت زیر تابه را متوسط ​​کنید.
8
با استفاده از انبر، پاستا را مخلوط کنید تا تخم مرغ ها پخته شود.
9
در آخر روی پاستا پنیر بپاشید و به آرامی هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پاستا کاربونارا پاستا