راویولی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,566 کالری
5 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,566 کالری
5 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه راویولی
راویولی را سلطان پاستاها مینامند و یکی از محبوبترین، اصیلترین و قدیمیترین انواع پاستاها در سراسر دنیا است. زادگاه اصلی راویولی شهر جنوا در مرکز ایتالیا است و سر آشپزهای این منطقه با استفاده از ترکیب دقیق طعمها و ادویهها برای آفرینش غذاهای خوش آب و رنگ مشهورند.
راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است که به دلیل شکل ظاهری بالشت مانند، این نام را برای این پاستا انتخاب کردهاند. موادی که راویولی را تشکیل میدهند مانند پاستا است و عبارت است از آرد سمولینا، تخم مرغ و سبزیجات معطر که داخل آن را با مواد مختلف مانند پنیر پارمسان، سبزیجات تازه و گوشت گوساله پر میکنند.در ادامه با آموزش طرز تهیه راویولی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای راویولی
1 نوک چاقو
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
3 عدد
2 لیوان
مراحل آماده سازی راویولی
1
آرد ،نمک، جوز هندی و 1 قاشق غذاخوری بلغور را در غذاساز بریزید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و ادامه دهید تا مخلوط شوند.
2
در حالی که دستگاه روشن است، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید.
3
خمیر را در پلاستیک بپیچید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.
4
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را با فیلم استرچ بپوشانید.
5
خمیر را به شکل بیضی 12 سانتی متری به ضخامت حدود 1.2 سانتی متر صاف کنید. به آرامی سمولینا بپاشید.
6
خمیر را از طریق دستگاه ماکارونی دستی در وسیع ترین حالت پخش کنید.
7
خمیر باید آنقدر نازک شود که بتوانید دست خود را ببینید.
8
خمیر را روی سطحی که آرد سمولینا پاشیده شده است پهن کنید و شکل بدهید
9
راویولی های پر شده و بریده شده را به سینی که با ورقه پخت پوشیده شده است، منتقل کنید.
10
در قابلمه، آب نمک در حال جوش، راویولی ها را حدود 3 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید.
11
با قاشق سوراخ دار، راویولی ها را به بشقاب منتقل کنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
راویولی