صفحه اصلی مواد غذایی سمولینا

سمولینا

کالری سمولینا چقدر است؟

غذاهای که میتونی با سمولینا درست کنی

سمولینا
سمولینا
(260 gr)
450 کالری

کالری سمولینا چقدر است؟

سمولینا که به آن آرد ماکارونی هم گفته می‌شود، نوعی آرد است که از گندم دوروم تهیه می‌‌شود. البته مطمئنا شما با آرد و نان آشنا هستید، اما نکته مهم این است که آرد انواع مختلفی دارد و ۸۰ درصد یا بیشر از کل برداشت گندم جهان به آرد تبدیل می‌شود، از همین رو به صورت رایج عموم مردم اصطلاح «آرد» را برابر با همان پودری می‌دانند که از دانه گندم تهیه می‌شود؛ این درحالی‌است که ما انواع بسیار متنوعی از آرد داریم و نمی‌توان آرد را فقط به آردی که از آن نان تهیه می‌شود و عموم می‌شناسند محدود دانست.اما سمولینا از گونه‌ای گندم به نام گندم دوروم تهیه می‌شود که با نام‌های دیگری از جمله گندم پاستا و گندم ماکارونی هم معروف است. گندم دوروم عمدتا در خاورمیانه رشد می‌کند و حدود ۵ تا ۸ درصد از کل میزان گندم کشت شده جهان را تشکیل می‌دهد. اگر به خواربارفروشی‌های محلتان مراجعه کنید احتمالا درست در کنار آرد همه منظوره می‌توانید آرد سمولینا را هم پیدا کنید، فقط نکته و به عبارتی تفاوت اصلی این است که سمولینا کمی درشت‌تر از آرد سنتی است و حتی تیره‌تر و طلایی‌تر به نظر می‌رسد. البته خوب است همین جا به این نکته هم اشاره کنیم که شکل ظاهری آرد سمولینا به گونه‌های مختلف گندمی که از آن تهیه می‌شود بستگی دارد و ظاهر آرد همیشه نشان از نوع خاصی از گندم نیست. یکی دیگر از تفاوت‌های بارز سمولینا و آرد گندم معمولی این است که سمولینا می‌تواند عطر خاکی‌تری نسبت به آرد گندم معمولی داشته باشد اما به احتمال زیاد تا زمانی که به خانه نرسیده‌اید متوجه آن عطر نخواهید شد.برای این که خواص و فواید و البته خطرات سمولینا را بررسی کنیم ابتدا، باز هم این مورد را یادآوری می‌کنیم که سمولینا نوعی آرد محبوب است که در غذاهای بسیاری از جمله ماکارونی، کوسکوس، بلغور، رشته فرنگی و بسیاری از دسرها و نان‌ها رد پایش را می‌توانید پیدا کنید و حتی در برخی از مناطق جنوب آسیا به آن سوجی می‌گویند. اما اگر بدن شما نسبت به آن حساسیت داشته باشد هیچ‌کدام از غذاها و مواد غذایی که با این ماده غذایی تهیه می‌شود دیگر برایتان لذت‌بخش و جذاب نخواهند بود. پس سمولینا همان‌قدر که پرخاصیت است، می‌تواند برای عده‌ای خطرناک باشد. بیماری سلیاک، که نوعی از بیماری عدم تحمل گلوتن یا آلرژی به گندم است، یکی از مواردی است که اگر به آن مبتلا هستید باید نسبت به مصرف سمولینا گوش به زنگ باشید.از سوی دیگر خوب است این را هم به خاطر داشته باشید که سمولینا کمی کربوهیدرات بالایی دارد، بنابراین اگر مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستید، در خوردن مواد غذایی حاوی آرد سمولینا زیاده‌روی نکنید

کالری 100 گرم سمولینا 360 کالری است

خواص آرد سمولینا

سرشار از فولات

سرشار از پروتئین

سرشار از آهن

آردی با شاخص گلیسمی پایین و مناسب افراد دیابتی

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی سمولینا آرد آهن فولات پروتئین دیابت
سمولینا
سمولینا
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری سمولینا چقدر است؟

سمولینا که به آن آرد ماکارونی هم گفته می‌شود، نوعی آرد است که از گندم دوروم تهیه می‌‌شود. البته مطمئنا شما با آرد و نان آشنا هستید، اما نکته مهم این است که آرد انواع مختلفی دارد و ۸۰ درصد یا بیشر از کل برداشت گندم جهان به آرد تبدیل می‌شود، از همین رو به صورت رایج عموم مردم اصطلاح «آرد» را برابر با همان پودری می‌دانند که از دانه گندم تهیه می‌شود؛ این درحالی‌است که ما انواع بسیار متنوعی از آرد داریم و نمی‌توان آرد را فقط به آردی که از آن نان تهیه می‌شود و عموم می‌شناسند محدود دانست.اما سمولینا از گونه‌ای گندم به نام گندم دوروم تهیه می‌شود که با نام‌های دیگری از جمله گندم پاستا و گندم ماکارونی هم معروف است. گندم دوروم عمدتا در خاورمیانه رشد می‌کند و حدود ۵ تا ۸ درصد از کل میزان گندم کشت شده جهان را تشکیل می‌دهد. اگر به خواربارفروشی‌های محلتان مراجعه کنید احتمالا درست در کنار آرد همه منظوره می‌توانید آرد سمولینا را هم پیدا کنید، فقط نکته و به عبارتی تفاوت اصلی این است که سمولینا کمی درشت‌تر از آرد سنتی است و حتی تیره‌تر و طلایی‌تر به نظر می‌رسد. البته خوب است همین جا به این نکته هم اشاره کنیم که شکل ظاهری آرد سمولینا به گونه‌های مختلف گندمی که از آن تهیه می‌شود بستگی دارد و ظاهر آرد همیشه نشان از نوع خاصی از گندم نیست. یکی دیگر از تفاوت‌های بارز سمولینا و آرد گندم معمولی این است که سمولینا می‌تواند عطر خاکی‌تری نسبت به آرد گندم معمولی داشته باشد اما به احتمال زیاد تا زمانی که به خانه نرسیده‌اید متوجه آن عطر نخواهید شد.برای این که خواص و فواید و البته خطرات سمولینا را بررسی کنیم ابتدا، باز هم این مورد را یادآوری می‌کنیم که سمولینا نوعی آرد محبوب است که در غذاهای بسیاری از جمله ماکارونی، کوسکوس، بلغور، رشته فرنگی و بسیاری از دسرها و نان‌ها رد پایش را می‌توانید پیدا کنید و حتی در برخی از مناطق جنوب آسیا به آن سوجی می‌گویند. اما اگر بدن شما نسبت به آن حساسیت داشته باشد هیچ‌کدام از غذاها و مواد غذایی که با این ماده غذایی تهیه می‌شود دیگر برایتان لذت‌بخش و جذاب نخواهند بود. پس سمولینا همان‌قدر که پرخاصیت است، می‌تواند برای عده‌ای خطرناک باشد. بیماری سلیاک، که نوعی از بیماری عدم تحمل گلوتن یا آلرژی به گندم است، یکی از مواردی است که اگر به آن مبتلا هستید باید نسبت به مصرف سمولینا گوش به زنگ باشید.از سوی دیگر خوب است این را هم به خاطر داشته باشید که سمولینا کمی کربوهیدرات بالایی دارد، بنابراین اگر مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستید، در خوردن مواد غذایی حاوی آرد سمولینا زیاده‌روی نکنید

کالری 100 گرم سمولینا 360 کالری است

خواص آرد سمولینا

سرشار از فولات

سرشار از پروتئین

سرشار از آهن

آردی با شاخص گلیسمی پایین و مناسب افراد دیابتی

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی سمولینا آرد آهن فولات پروتئین دیابت