صفحه اصلی دستور غذا حلوای سمولینا

حلوای سمولینا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,785 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,785 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه حلوای سمولینا

حلوای سمولینا یکی از حلوا های بسیار خوشمزه و نرم و لطیف است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. بافت این حلوا بسیار نرم است و شما می توانید به راحتی ماسوره بزنید و برای مراسمات مختلف مذهبی در خانه تهیه کنید. حلوا ها یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که در کشور های خاورمیانه نیز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سمولینا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای حلوای سمولینا

1 بسته
1 جام (معمولی)
500 گرم
5 جام (معمولی)
دو و نیم لیوان آب خوری
400 گرم

مراحل آماده سازی حلوای سمولینا

1
شیر، شکر و آب را به یک کاسه مخلوط کنید.
2
کره را در یک قابلمه آب کنید. میوه کاج را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. و سپس آرد را اضافه کنید. روی حرارت متوسط، با قاشق چوبی آرد را به طور مکرر هم بزنید تا با کره آغشته شود.
3
مخلوط را بارها هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود و میوه های کاج غلیظ شوند.
4
مخلوط شیر - شکر - آب را ضافه کنید .خوب مخلوط کنید تا مطمئن شوید که کره و دانه کاج به طور یکنواخت پخش شده اند. درب آن را بپوشانید
5
حرارت را کم کنید و به آرامی بجوشانید تا مایع جذب شود. در این مرحله می توانید مواد را 1 یا 2 بار هم بزنید.
6
وقتی آب کاملا جذب شد آن را از روی اجاق گاز بردارید. در را باز نکنید! و اجازه دهید 15-20 دقیقه بماند.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
حلوای سمولینا حلوا