دلمه برگ چغندر
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,456 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,456 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه برگ چغندر
دلمه ی برگ چغندر که شاید کمتر کسی امتحان کرده باشه. یک دلمه ی گیاهی و بسیار خوشمزه است.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوش مزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای دلمه برگ چغندر
400 گرم
1 جام (معمولی)
400 گرم
4 شاخه
4 شاخه
1 قاشق شکر خوری
1 قاشق شکر خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی دلمه برگ چغندر
1
ابتدا برنج را بشویید و کمی بجوشانید
2
شوید و جعفری را خرد کنید. پیاز ریز خرد شده، شوید، جعفری، مریم گلی، گوشت چرخ کرده، برنج، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.
3
موادی را که آماده کرده اید را بین برگ ها بگذارید و آن ها را بپیچید و در قابلمه قرار دهید.
4
کره و آب را اضافه کنید و 30 دقیقه بپزید.
5
روی آن را با شوید تزیین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دلمه
دلمه برگ چغندر