دسر آلو و گلابی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,656 کالری
15 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,656 کالری
15 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر آلو و گلابی
دسر گلابی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر گلابی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای دسر آلو و گلابی
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
12 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 عدد (متوسط)
1 لیوان(متوسط)
مراحل آماده سازی دسر آلو و گلابی
1
ابتدا آلوها را بشویید و دانه ها را جدا کنید. گلابی ها را از وسط نصف کنید و قسمت های هسته آن را تمیز کنید.
2
آب انگور را در یک قابلمه بریزید. شکر گرانول، کشمش، دارچین و میخک را اضافه کنید و بجوشانید.
3
آلو و گلابی را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا میوه ها نرم شوند.
4
آلوها و گلابی ها را با قاشق سوراخ دار در بشقاب سرو قرار دهید و مراقب باشید که پراکنده نشوند
5
باقی مانده شربت را در قابلمه با حرارت زیاد بپزید تا آب آن گرفته شود و غلیظ شود. سسی را که آماده کردید روی آلوها بریزید.
6
بگذارید مدتی در یخچال بماند. بعد از خنک شدن روی آن گردو بپاشید و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر آلو و گلابی
آلو
گلابی