صفحه اصلی دستور غذا دسر زردآلو

دسر زردآلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,364 کالری
10 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,364 کالری
10 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر زردآلو

دسر زردآلو یک دسر خوشرنگ، خوشمزه، مجلسی و تابستانی است. از جمله دسرهایی که می‌توان با زردآلود تهیه کرد،می توان به دسر زردآلو با ژلاتین، دسر زردآلو با خامه، دسر زردآلو با آرد، دسر زردآلو با بستنی و دسر زردآلو با شیر و ... اشاره کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر زردآلو کنجدی با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دسر زردآلو

1 کیلوگرم
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان
نصف (متوسط)

مراحل آماده سازی دسر زردآلو

1
ابتدا زردآلوها را شسته و در قابلمه با شکر گرانول، آب و آب لیمو بجوشانید.
2
زردآلوها را آبکش کرده و آب باقی مانده را بجوشانید تا غلیظ شود.
3
وقتی زردآلوها خنک شدند آنها را با گردو پر کرده و در سینی کوچکی بچینید. شربت غلیظ شده را روی زردآلوها بریزید.
4
آنها را در بشقاب سرو قرار دهید و روی آن کنجد بپاشید و سرو کنید.

توضیحات

زردالو به‌عنوان یکی از سالم‌ترین میوه‌ها شناخته شده و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین، این میوه دارای خواصی مانند کاهش التهابات بدن، بهبود سلامت قلب و عروق، بهبود سلامت پوست، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش است. به‌طور کلی، زردالو یک میوه خوشمزه، سالم و با خواص بسیاری است که می‌تواند به بهبود سلامت بدن کمک کند. 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر زردآلو زردآلو