ساندویچ بیکن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,215 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,215 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ساندویچ بیکن
ساندویچ بیکن نوعی ساندویچ محبوب و پرطرفدار است . این ساندویچ به روشهای متنوع و با مواد اولیه مختلفی قابل تهیه است. این ساندویچ نوعی صبحانه مغذی و مقوی بوده و گزینه مناسبی برای افراد شاغل و دانش آموزانی است که وقت کافی برای خوردن صبحانه در منزل ندارند در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای ساندویچ بیکن
4 تکه (متوسط)
2 عدد
1 قاشق دسر (5 گرم)
6 برش (باریک)
4 عدد
1 نوک چاقو
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 عدد
مراحل آماده سازی ساندویچ بیکن
1
نان تست را در یک تابه داغ و بدون روغن به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید تا ترد شود. آن را کنار بگذارید.
2
کره را در همان تابه آب کنید. برش های بیکن را بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند.
3
گوجهفرنگیها را حلقهای خرد کنید.
4
سسی را که آماده کرده اید، داخل برش های نان گرم شده بمالید. یک برگ کاهو را درنان قرار دهید.
5
پس از افزودن گوجه فرنگی و برش های بیکن پخته شده، روی نان تست را بپوشانید.
6
بهتر است این ساندویچ را گرم میل کنید.نوش جان
طرز تهیه سس
1
برای تهیه سس ؛ پودر پنیر پارمزان، سس مایونز، سیر رنده شده و فلفل سیاه آسیاب شده را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ساندویچ
بیکن
ساندویچ بیکن