کوفته یوفکا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,645 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,645 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته یوفکا
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع غذای خوشمزه و لذیذ با استفاده از خمیر یوفکا آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این پیش غذای لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته یوفکا
2 عدد
200 گرم
150 گرم
100 گرم
1 عدد
2 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
100 گرم
1 دسته
مراحل آماده سازی کوفته یوفکا
1
ابتدا مرغ، گوشت گاو و بره را در یک کاسه قرار دهید. تخم مرغ، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2
مواد را چرخ کرده و پسته را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
3
مخلوط کوفته را به شکل رول در آورید و در فیلو بپیچید سپس به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. برش هایی به عرض 2 تا 3 سانتی متر برش بزنید و سیخ بزنید.
4
آن را روی ذغال یا روی کباب پز بپزید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته یوفکا
کوفته
یوفکا