مارکیز شکلاتی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,632 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,632 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مارکیز شکلاتی
مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است . این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر , آنها را در قالبهای کوچک درست نموده و سرو مینمایند. در ادامه با آموزش طرز تهیه ماکیز شکلاتی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای مارکیز شکلاتی
70 گرم
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
1 بسته
4 شاخه
3 قاشف غذاخوری
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم
مراحل آماده سازی مارکیز شکلاتی
1
ابتدا کره و شکر را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
2
شکلات ذوب شده و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را در قالب کوچکی بریزید و یک شب در فریزر بگذارید.
3
یکی از پرتقال ها را پوست بگیرید و غشاها را جدا کنید و آب دیگری را بگیرید
4
نیمی از برگ های نعنا را پودر قند و نصف آن را با کاکائو بپوشانید.
5
مخلوط شکلات را در بشقاب های سرو قرار دهید. وانیل و آب پرتقال را مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
6
با ورقه های پرتقالی که از قبل آماده کردید و برگ های نعنا که پودر قند و کاکائو پاشیده اید تزئین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مارکیز شکلاتی