صفحه اصلی دستور غذا خوراک جگر غاز

خوراک جگر غاز

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

883 کالری
4 تعداد نفرات
0 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

883 کالری
4 تعداد نفرات
0 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه خوراک جگر غاز

جگر غاز غذایی تجملی و گران‌قیمت است که کشور فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آن است. برای تهیه این خوراک خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای خوراک جگر غاز

500 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی خوراک جگر غاز

1
جگر غاز را از وسط نصف کنید و برش های لوزی شکل روی آن ایجاد کنید. نمک و فلفل بپاشید و در تابه داغ به مدت 10 ثانیه بپزید تا دو طرف آن قهوه ای شود. آن را در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به 30 دقیقه قرار دهید. نان را برشته کرده و در ظرف سرو بچینید.
2
تره فرنگی را نازک خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید. پس از افزودن نمک و فلفل، تره فرنگی را روی نان قرار دهید. جگر را از فر خارج کرده و روی تره فرنگی قرار دهید. سپس آب مرغ، 1 قاشق چایخوری کره و کشمش را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا غلیظ شود
3
سس را در اطراف بشقاب سرو بریزید. روی آن را سرکه بالزامیک و روغن زیتون بریزید و در صورت تمایل با ادویه های تازه تزئین کنید. گرم سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
خوراک جگر غاز جگر غاز جگر