دسر هلو با سس گیلاس
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,340 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,340 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر هلو با سس گیلاس
دسرها انواع مختلفی دارند، دسر هلو با سس گیلاس دسری بسیار خوش طعم و خوشمزه است . در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر هلو با سس گیلاس با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای دسر هلو با سس گیلاس
4 عدد (بزرگ)
یک مشت
10 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 توپ
3 شاخه
مراحل آماده سازی دسر هلو با سس گیلاس
1
ابتدا هلوها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. دانه ها را خارج کرده و در قابلمه قرار دهید. 3 قاشق شکر و آب را اضافه کنید. با درب بسته روی حرارت ملایم بپزید تا کمی نرم شود.
2
گیلاس ها را بشویید و آبکش کنید. ساقه ها و دانه ها را جدا کنید. چند عدد گیلاس را برای تزیین ذخیره کنید و بقیه را در غذاساز بریزید. 7 قاشق شکر و دو قاشق سس هلو پخته شده را اضافه کنید و له کنید تا به صورت پوره درآید.
3
پوره گیلاسی را که آماده کردید در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. وقتی هلوهای پخته شده خنک شدند، آن ها را در بشقاب سرو قرار دهید .
4
یک قاشق بستنی خامه ای را در کنار هلوها قرار دهید. سس گیلاس را روی هلوها و بستنی بریزید. با گیلاس و برگ نعناع تزئین کرده و سرو کنید.
توضیحات
هلو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی فراوان از جمله ویتامین ب، پتاسیم و آهن است. یک عدد هلوی کوچک، میتواند ۱۵ درصد از ویتامین ث روزانه موردنیاز بدنتان را تأمین کند. خواص هلو در مراقبت از پوست و استحکام استخوان ها بسیار موثر است.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر هلو با سس گیلاس
دسر
دسر هلو
گیلاس