پشملبا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,638 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,638 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پشملبا
با رسیدن تابستان و حضور میوههای رنگارنگ و خوشمزه در بازار، اینبار به سراغ طرز تهیه یک دسر نوستالژیک فرانسوی رفتهایم که با طعم و رنگ ویژه خود، حال و هوایتان را عوض میکند. این دسر که پشملبا نامدارد، یکی از خوشمزهترین دسرهای فرانسوی با سس مخصوص و عطر دلنشین هلو است. در ادامه با آموزش طرز تهیه پشملبا با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پشملبا
4 عدد (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشف غذاخوری
1 جام (معمولی)
500 گرم
4 قاشف غذاخوری
مراحل آماده سازی پشملبا
1
ابتدا هلوها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و دانه ها را جدا کنید.
2
شکر را در 2 لیوان آب حل کنید. هلوها را اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید تا کمی نرم شوند.
3
ساقه های توت سیاه را جدا کرده و در یک کاسه قرار دهید. پودر قند را اضافه کنید و با چنگال له کنید تا پوره شود.
4
بادام ها را در تابه تفلون بدون روغن تفت دهید.
5
2 پیمانه بستنی و 2 تکه هلو را در ظرف سرو بریزید. روی آن را با پوره توت سیاه، بادام و خامه فرم گرفته تزیین کنید.
6
آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پشملبا