بستنی توت فرنگی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده594 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده594 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بستنی توت فرنگی
بستنی توت فرنگی یکی از محبوبترین طعمهای بستنی است که از ترکیب خامه، شکر، و توتفرنگیهای تازه یا منجمد تهیه میشود. این بستنی معمولاً دارای رنگ صورتی ملایمی است که از توتفرنگیهای مورد استفاده در دستور تهیه آن ناشی میشود و طعمی شیرین و کمی ترش دارد .این دسر به دلیل طعم دلنشین و بافت خامهایاش، یکی از مورد علاقههای تابستانی است و به خوبی با ترکیبات دیگر مانند شکلات یا دیگر میوهها ترکیب میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه بستنی توت فرنگی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای بستنی توت فرنگی
50 گرم
2 عدد (متوسط)
6 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی بستنی توت فرنگی
1
توت فرنگی ها را بشویید سپس 4-5 توت فرنگی را برای تزیین رزرو کرده و بقیه را در یک تابه تفلون قرار دهید.
2
با قاشق چوبی آن را له کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر شود. وقتی پوره شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
3
در یک قابلمه کوچک آب را با شکر بجوشانید. وقتی شکر آب شد آن را از روی حرارت بردارید.
4
زرده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید. شربت و پوره توت فرنگی که آماده کردید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5
کاسه را در قابلمه ای پر از آب قرار دهید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.(به روش بن ماری)
6
وقتی مخلوط توت فرنگی خنک شد خامه فرم گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آن را در ظرف فلزی بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
7
بستنی را در ظرف سرو ریخته و با توت فرنگی های رزرو شده تزئین کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بستنی توت فرنگی
بستنی
توت فرنگی