صفحه اصلی دستور غذا پودینگ لیمو و گیلاس

پودینگ لیمو و گیلاس

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,795 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,795 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پودینگ لیمو و گیلاس

پودینگ لیمو و گیلاس یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ای است که خوردن آن با یک لیوان چای به عنوان  عصرانه و یا صبحانه بسیار  دلپذیر میباشد.پودینگ لیمو و گیلاس بافتی نرم دارد و بسیار خوش  طعم است . در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ لیمو و گیلاس با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای پودینگ لیمو و گیلاس

300 گرم
2 قاشق دسر (5 گرم)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
250 گرم

مراحل آماده سازی پودینگ لیمو و گیلاس

1
ابتدا خامه، پودر قند، پنیر خامه ای و دارچین را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. پوست لیموترش را اضافه کنید و با همزن بزنید تا به حالت کرمی در آید.
2
پودینگ را به شیر اضافه کنید و طبق دستور روی بسته آماده کنید. 15-20 گیلاس را برای تزئین رزرو کنید.
3
هسته های گیلاس را جدا کنید و نیمی از آنها را در کاسه های سرو بریزید. خامه پنیر و نیمی از پودینگ لیمو را اضافه کنید.
4
گیلاس های باقی مانده را اضافه کنید. سپس خامه پنیر باقیمانده و پودینگ لیمو را اضافه کنید.
5
روی آنها را با گیلاس و پوست لیمو رنده شده تزیین کرده و در یخچال نگهداری کنید. سرد سرو کنید.

توضیحات

گیلاس، میوه‌ خوش‌رنگ فصل تابستان است و تقریبا همه آن را دوست دارند. این میوه مقدار زیادی از مواد مغذی مثل ویتامین ث و پتاسیم را در خود جای داده است و در عین حال کالری کمی هم دارد.

گیلاس حاوی ترکیبات مهمی است که عبارت‌اند از:

ویتامین ی -ویتامین ث -ویتامین کا -پتاسیم -پروتئين-فیبر بالا -تریپتوفان -سروتونین -ویتامین آ -کارتنوئيد -آنتوسیانین -آنتی‌اکسیدان -ملاتونین -آمینواسید -کلسیم -مس -آهن -منگنز -منیزیم  -روی -سوربیتول -زایلیتول -پلی‌فنول -ویتامین ب6

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پودینگ لیمو و گیلاس پودینگ لیمو گیلاس