املت

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,003 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,003 کالری
2 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه املت

املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت خوشمزه در گذشته فقط از ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی به همراه ادویه تهیه می شده است، اما امروزه در بعضی رستوران ها موادی مانند پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ را نیز به این املت اضافه کرده اند. البته همچنان روش تهیه این املت به صورت سنتی از طرفداران خاص خودش برخوردا است

مواد مورد نیاز برای املت

4 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
5 قاشق غذاخوری (رنده شده)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی املت

1
گوجه فرنگی ها را بشویید، پوست آن ها را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
2
فلفل ها را به صورت حلقه ای خرد کنید.
3
کره را در یک تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. بعد از آب شدن کره، فلفل ها را اضافه کنید.
4
وقتی فلفل ها کمی نرم شدند، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا گوجه ها بپزد.
5
زمانی که گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کرد، گوجه ها را با چنگال ، پوره پوره و له کنید.
6
زمانی که گوجه فرنگی له شده آب خود را گرفت، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و نیمی از پنیر چدار را اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
7
وقتی آماده شد، نیمی از پنیر چدار باقی مانده را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.
8
نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
املت تخم مرغ