بورک پفی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,394 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,394 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک پفی
بورک پفکی یکی از غذاهای خوشمزه ترکی است که در روغن سرخ می شود. خمیر آن را میتوانید به سادگی در خانه تهیه کنید و با مواد دلخواهتان پر کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.بورک پفی ترکیه یکی از محبوب ترین انواع بورک در دنیاست. بورک پفی ترکیه شباهت زیادی به پیراشکی دارد و با ذائقه ایرانی ها همخوانی خوبی دارد. در ترکیه بورک پفی را همراه با سوپ اوزگلین سرو می کنند ولی شما میتوانید بروک پفی را به تنهایی هم سرو کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک پفی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک پفی
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
4 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
250 گرم
2 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بورک پفی
1
پیازها را به قطعات کوچک خرد کنید وبا مارگارین تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا سرخ کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید
2
وسط آرد را گود کنید. تخم مرغ، ماست، روغن و نمک را به آن اضافه کنید. ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. بگذارید 15 دقیقه بماند.
3
از خمیر به اندازه گردو بردارید
4
آن ها را با وردنه باز کنید و بین آن ها کره آب شده بمالید
5
کمی از مخلوطی را که آماده کرده اید را داخل آن بریزید.
6
خمیر را از وسط تا کرده و با درب قابلمه به شکل D برش بزنید.
7
به مدت 5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک پفی
بورک