سوپ بلغور
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,455 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,455 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ بلغور
سوپ بلغور از سوپ های خوشمزه و تقویتی محسوب می شود که می توانیم آنرا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ بلغور در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سوپ بلغور
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 قاشق سوپ خوری
1 عدد
10 عدد
6 قاشق سوپ خوری
8 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی سوپ بلغور
1
یک لیوان بلغور را در سینی بریزید و نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
2
پنج قاشق آرد، یک عدد تخم مرغ و نمک را به بلغور اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر سفت بود دستانتان را با آب خیس کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
3
از خمیر تکه هایی به اندازه نخود بردارید و گرد کنید. آرد باقیمانده را در یک سینی بزرگ قرار دهید.
4
خمیر های گرد شده را در سینی آردپاشی شده بریزید و سینی را تکان دهید تا خمیر ها با آرد آغشته شوند .
5
ماست صاف شده را با دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و هشت لیوان آب اضافه کنید.
6
مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. نخود پخته شده را به آن اضافه کنید.
7
اسفناج خرد شده و کوفته بلغور را به سوپ در حال جوش اضافه کنید و 20 تا 25 دقیقه بجوشانید.
8
نعنا و فلفل چیلی را در کره آب شده تفت دهید و روی سوپ بریزید.
9
سوپ شما آماده سرو است .نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ بلغور
سوپ
بلغور