صفحه اصلی دستور غذا مربای پرتقال

مربای پرتقال

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,740 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,740 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مربای پرتقال

مربا یکی از مواد غذایی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. برای مربای پرتقال، بهتر است از پرتقالی استفاده شود که آب زیادی نداشته باشد و گوشت آن به راحتی جدا شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای مربای پرتقال

5 عدد (متوسط)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 نصف (متوسط)

مراحل آماده سازی مربای پرتقال

1
پوست پرتقال را جدا کنید به طوری که پوست سفیدی باقی نماند.
2
شکر را روی پرتقال ها بریزید و بگذارید 1 شب در دمای اتاق بماند.
3
مواد را در قابلمه ای بجوشانید. بعد از 10 دقیقه وقتی شروع به کف کردن کرد آب لیمو را اضافه کنید.
4
به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود. برای اینکه بفهمید به غلظت مورد نظر رسیده، مربا را در بشقاب بریزید و با قاشق هم بزنید تا خنک شود، اگر غلظت آن خوب بود، می توانید آن را از روی اجاق گاز بردارید.
5
بعد از سرد شدن مربا، آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

توضیحات

پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوق‌العاده است که انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال می‌توانید با آن مربای جذاب و لذیذی درست کنید. مزه مربای پوست پرتقال شبیه مربای کامکوات است و عطر و بوی آن هوش از سر هر کسی می‌پراند. این مربای مجلسی را می‌توانید هم در وعده صبحانه سرو کنید هم از آن برای تزیین شیرینی و کیک استفاده کنید. قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه مربای پوست پرتقال برویم بیایید با خواص آن برای سلامتی آشنا شویم. پوست پرتقال مانند خود پرتقال سرشار از انواع معدنی، آنتی‌اکسیدانها و ویتامین‌هاست. مقدار زیاد ویتامین ث و ویتامین آ موجود در پوست پرتقال به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و از بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی پیشگیری می‌کند. همچنین وجود نوعی فلانوئید در پوست پرتقال با کاهش فشار خون و پایین آوردن کلسترول منجر به پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود. تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، مبارزه با التهاب و پاک‌سازی ریه از جمله دیگر مزایای خوردن پوست پرتقال برای بدن هستند

 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مربا پرتقال مربای پرتقال