سوپ خمیر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,927 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,927 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ خمیر

این سوپ یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی است که بیشتر در زمستان طبخ می شود. خیلی افراد این سوپ را با عدسی اشتباه می گیرند البته این سوپ تقریبا هیچ شباهتی با عدسی ندارد .با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 6 نفر سوپ عدس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ عدس تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ خمیر با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سوپ خمیر

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی سوپ خمیر

1
آرد را روی تخته شیرینی پزی بریزید و وسط آن را گود کنید. تخم مرغ، آب گرم و نمک را اضافه کنید و ورز دهید تا به قوام برسد. روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند.
2
روی خمیر را آرد بپاشید و به صورت مربع برش دهید. عدس ها را یک شب خیس کرده و آبکش کنید.
3
آن را در 5 لیوان آب بجوشانید تا نرم شود. خمیر را اضافه کنید و بپزید.
4
پیاز را پوست گرفته، ریز خرد کرده و با کره تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا به قوام سس غلیظی برسد.
5
سس گوشت چرخ کرده را به سوپ در حال جوش اضافه کنید و روی حرارت کم بپزید.
6
کره را در یک تابه کوچک آب کنید و فلفل آسیاب شده را اضافه کنید. آن را روی سوپ بریزید و گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ خمیر سوپ عدس