کباب کنگر فرنگی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,519 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,519 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کباب کنگر فرنگی
این گیاه از لحاظ طب قدیم ایران گرم و تر است. در طب قدیم ایران، کنگر را دارای خاصیت سرد کنندگی می دانند یعنی هضم غذا را آسان می کند و در افزایش اشتها موثر است. کنگر به صورت خام و پخته در درمان انواع بیماری های کبد، ریه، لوزالمعده و اسهال های خونی و همچنین برای درمان سرماخوردگی به صورت دم کرده و یا جوشانده مفید است. در ادامه با آموزش طرز تهیه کباب کنگر با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای کباب کنگر فرنگی
4 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
150 گرم
1 جام (معمولی)
1 دسته
2 قاشق چای خوری
1 عدد
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
4 عدد
مراحل آماده سازی کباب کنگر فرنگی
1
کنگرها را تمیز کرده و در آب نمک و آبلیمو بجوشانید تا نرم شوند. آن را از آب خارج کنید و بگذارید خنک شود.
2
گوشت چرخ کرده، پنیر چدار، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سوسیس را بصورت ورقه های ضخیم خرد کنید.
3
کنگر ها را در وسط خمیر قرار دهید. مخلوط گوشت چرخ کرده ای که آماده کردید را بین کنگر تقسیم کنید، 4 گوشه خمیر را به سمت داخل تا بزنید و از وسط به هم وصل کنید.
4
یک برش سوسیس را در محل اتصال گوشه ها قرار دهید.
5
آنها را با برس زرده تخم مرغ زده شده بمالید و در سینی فر قرار دهید.
6
در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای طلایی شود. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کباب کنگر فرنگی
کنگر فرنگی