صفحه اصلی دستور غذا مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

974 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

974 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه، مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که دارای مواد مغذی فراوانی هم هست. مرغ پرتقالی را در کنار زرشک پلو و مرغ می توان سرو کرد. اگر تمایل به غذا های ملس دارید و یا ترش دارید؛ حتما این غذا را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز برای مرغ پرتقالی

1 عدد (متوسط)
1 عدد
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی مرغ پرتقالی

1
تکه های مرغ را مکعبی خرد کنید. آن را در یک کاسه بریزید.
2
نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و روغن زیتون را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند.
3
در همین حین پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
4
روغن زیتون، پیاز و سیر را در تابه بریزید. شروع به تفت دادن کنید.
5
سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
6
وقتی گوشت مرغ پخت، آب پرتقال، پوست پرتقال و عسل را اضافه کنید.
7
نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید، درب ظرف را ببندید تا زمانی که آب آن گرفته شود .نوش جان

توضیحات

مرغ پرتقالی یکی از خوشمزه ترین مرغ ها است که می توانید در فصل پاییز تهیه کنید این غذای خوشمزه در چین نیز طبخ می شود سعی کنید حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید تا طعم و مزه خوبی داشته باشه و حتما از صافی رد کنید تا باعث تلخی مرغ نشود اگر دوست دارید مرغ شما طعم ملسی داشته باشد می توانید ۲ عدد هویج به مواد اولیه اضافه کنید. این مرغ پرتقالی علاوه بر خوشمزگی به واسطه داشتن پرتقال دارای ویتامین زیادی از جمله ویتامین ث است و برای تصفیه خون مفید است همچنین پرتقال تب را پایین می آورد.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ پرتقال مرغ پرتقالی