صفحه اصلی دستور غذا بره کبابی با کنگر فرنگی

بره کبابی با کنگر فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,770 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,770 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بره کبابی با کنگر فرنگی

کنگر فرنگی از جمله سبزیجاتی است که علاوه بر ارزش غذایی فراوان از خواص درمانی زیادی نیز برخوردار بوده به طوریکه میتوان آن را در گروه گیاهان دارویی نیز طبقه بندی نمود. کنگر فرنگی که آن را با نام آرتیشو نیز میشناسند، در قدیم جزو سبزیجات مصرفی قشر مرفه بوده و امروزه نیز از سرگل، برگ، هاگدان و ساقه کنگر در سوپ، مربا، خورشت و سالاد استفاده می شود. خواص کنگر فرنگی و فواید درمانی آن شامل خاصیت ضد کلسترول، ضد التهاب، ترشح کننده صفرا، هضم کننده، مدر، کاهش دهنده قند خون، دارای خاصیت ضد سرطان و بسیار مقوی و مغذی است. در ادامه با آموزش طرز تهیه بره کبابی با کنگر فرنگی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای بره کبابی با کنگر فرنگی

6 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
4 شاخه

مراحل آماده سازی بره کبابی با کنگر فرنگی

1
ابتدا کنگرها را تمیز کرده و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و در آب لیمو خیس کنید.
2
مارگارین را در قابلمه ذوب کنید. گوشت بره را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن خارج شود. کنگرها را آبکش کرده و در قابلمه بریزید و آب گوشت داغ را اضافه کنید.
3
نمک و فلفل بپاشید و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید.
4
اگر کنگر هنوز پخته نشده است مقداری آب داغ اضافه کنید و به پختن ادامه دهید.
5
قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را در ظرف دلخواه سرو کنید و شوید خرد شده را روی آن بپاشید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بره کبابی با کنگر فرنگی بره کبابی کنگر فرنگی