سینه بوقلمون با بیکن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,395 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,395 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سینه بوقلمون با بیکن
گوشت بوقلمون در گروه خوراکی های غنی از پروتئین دسته بندی شده است که می تواند میزان انسولین خون بعد از خوردن غذا را در سطح قابل قبولی نگه دارد.گوشت بوقلمون دارای کلسیم غنی تری نسبت به گوشتهای دیگر است. ۱۰۰ گرم گوشت بوقلمون تیره، دارای ۳۲ میلی گرم کلسیم است، گوشت سفید مرغ حاوی ۱۱ میلی گرم و گوشت راسته گوساله حاوی ۱۲ میلی گرم کلسیم است. در ادامه با آموزش طرز تهیه سینه بوقلمون با بیکن با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سینه بوقلمون با بیکن
800 گرم
8 برش (باریک)
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سینه بوقلمون با بیکن
1
ابتدا سینه بوقلمون را نازک کرده و روی سطح صافی پهن کنید.
2
روی هر کدام 2 برش بیکن قرار دهید و به شکل رول بپیچید. آنها را با خلال دندان محکم کنید تا از باز شدن آنها جلوگیری کنید.
3
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و رول ها را به مدت 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید و مدام آنها را بچرخانید.
4
خامه، آویشن، نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری آب را به مدت 15 دقیقه روی حرارت خیلی کم بپزید. در صورت لزوم می توانید مقداری آب اضافه کنید.
5
سس خامه ای که آماده کردید روی گوشت بریزید و با درب بسته به مدت 5 دقیقه استراحت دهید و سپس سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سینه بوقلمون با بیکن
سینه بوقلمون
بیکن