سالاد آروگولا با گریپ فروت
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده793 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده793 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد آروگولا با گریپ فروت
آروگولا یا شابانک یک گیاه خوراکی یکساله است که بومی مناطق مدیترانه، از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) است.آروگولا دقیقا مانند اسفناج به صورت دسته ای فروخته میشود. دسته های آروگولا در تمام سال در سوپرمارکت ها و سبزی فروشی ها موجود است. در بهار و پاییز بیشتر دیده می شود. آروگولای وحشی نیز در بهار و پاییز در بازار کشاورزان پیدا می شود.برگ های سبز روشن و یکنواخت را انتخاب کنید. برگهای زرد و پژمرده و آسیب دیده را خریداری نکنید. اگر خودتان در باغچه آروگولا می کارید، زمانی که هوا خنک است آروگولا را در آفتاب کامل بکارید. برگ های کوچک آروگولا را می توان سه تا چهار هفته بعد از جوانه زنی برداشت کرد. برای برداشت برگ های بزرگ بیش از یک ماه باید صبر کنید.در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد آروگولا با گریپ فروت با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای سالاد آروگولا با گریپ فروت
مراحل آماده سازی سالاد آروگولا با گریپ فروت
توضیحات
گریپفروت که در دستهی مرکبات قرار میگیرد، مزهای شیرین و تا حدودی تلخ دارد. این میوه سرشار از مواد مغذی، آنتیاکسیدانهای مختلف و فیبر است و به همین دلیل یکی از سالمترین مرکباتی محسوب میشود که میتوانید بخورید. تحقیقات نشان میدهند که خواص گریپ فروت شامل کاهش وزن و پایین آوردن خطر ابتلا به بیماری قلبی میشود.