صفحه اصلی دستور غذا پای توت فرنگی

پای توت فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,509 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,509 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پای توت فرنگی

پای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین ها بین پای ها می باشد که با توت فرنگی و پای یا همان خمیر تارت تهیه می شود، گفته می شود پای از زمان مصریان باستان وجود داشته است. پای در واقع یک لایه خمیر و یک فیلینگ میوه دلخواه است. شما می توانید از یک قالب تارت یا پای برای درست کردن این دسر استفاده کنید. در ادامه به شما می گوییم که چطور خمیرتان را درست کنید تا خمیرتان طلایی شود و تمام فوت فن طرز تهیه پای توت فرنگی در منزل را به شما آموزش می دهیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه پای توت فرنگی با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پای توت فرنگی

100 گرم
نصف لیوان آب خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
یک بسته
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی پای توت فرنگی

1
ابتدا پوست پرتقال را رنده کنید. آرد، آرد برنج، بکینگ پودر، پودر قند و پوست پرتقال را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
2
کره را به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. می توانید کمی آب اضافه کنید تا خمیر به راحتی ورز داده شود.
3
قالب به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کمی آرد برنج بپاشید. خمیر را در قالب قرار داده و روی آن را صاف کرده و با چاقوی تیز به هشت ورقه برش دهید.
4
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود، از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
5
پودر کرم شانتی را با شیر سرد زده و داخل کیسه ای پر کنید. چهار برش کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید
6
توت فرنگی ها را بشویید و نصف کنید. آن ها را به صورت تزئینی روی خامه بچینید. چهار برش باقی مانده کیک را روی توت فرنگی ها بگذارید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پای توت فرنگی توت فرنگی