صفحه اصلی دستور غذا کوفته شکم پر

کوفته شکم پر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,130 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,130 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته شکم پر

کوفته شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بی نظیر است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کوفته شکم پر

نصف لیوان
2 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کوفته شکم پر

1
ابتدا بلغور را در آب گرم خیس کنید. 3 قاشق روغن را در تابه گرم کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
2
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید. بلغور را آبکش کرده و به همراه گردو به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کرده و مخلوط کنید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
3
یک ورق خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنید. تخم مرغ را با یک لیوان آب هم زده و روی خمیر پخش کنید.
4
ورق دوم خمیر را روی آن پهن کنید و آن را به 8 تکه مثلث برش دهید. قیمه ای که آماده کردید را روی لبه های پهن آن قرار دهید و به شکل رول بپیچید. همین روند را روی خمیر فیلو دیگر اعمال کنید.
5
کوفته هایی را که آماده کرده اید در مخلوط تخم مرغ باقی مانده فرو کنید و در آرد سوخاری بغلتانید. روغن باقی مانده را در تابه گرم کنید و کوفته ها را سرخ کنید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته شکم پر کوفته