بقچه سبزیجات
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,234 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,234 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بقچه سبزیجات
بقچه سبزیجات یک پیش غذای محبوب در میان مردم است. این غذا مثل پیراشکی از خمیری تشکیل شده که میان آن سبزیجات تفت داده شده یا آبپز شده قرار میگیرند. اما برخلاف پیراشکی بقچه سبزیجات را سرخ نمیکنند به همین علت هم غذای سالم تری است و چربی و کالری کمتری هم دارد.در ادامه با آموزش طرز تهیه بقچه سبزیجات با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بقچه سبزیجات
2 عدد (متوسط)
100 گرم
1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
100 گرم
8 عدد (متوسط)
1 عدد
1 نوک چاقو
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بقچه سبزیجات
1
ابتدا هویج ها را به صورت حلقه های نازک خرد کنید. بروکلی را به قطعات کوچک برش دهید. دانه های فلفل سبز را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. تره فرنگی را نازک برش دهید.
2
سبزی های آماده شده را جداگانه در آب نمک در حال جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آبکش کنید. پنیر رشته ای را مکعبی خرد کرده و به سبزیجات اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و مخلوط کنید.
3
خمیرهزارلا (میلفو) را روی سینی فر قرار دهید. مخلوط سبزیجات را در وسط خمیر بگذارید. گوشه های خمیر را به سمت وسط تا کنید.
4
آنها را با برس تخم مرغ زده شده بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.
5
سپس دمای فر را به 180 درجه کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر بپزید. نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بقچه سبزیجات
سبزیجات