دسر دمشق
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,708 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,708 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای دسر دمشق
500 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
500 گرم
1 قاشق چای خوری
2 مشت
دو و نیم لیوان آب خوری
مراحل آماده سازی دسر دمشق
1
ماست و 1 لیوان شکر را در یک کاسه مخلوط کنید. آرد و جوش شیرین را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.
2
قالب مربع شکل را کمی چرب کنید و مخلوط را بریزید. بادام زمینی را در فواصل مساوی روی آن بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30-40 دقیقه بپزید.
3
وقتی خوب سرخ شد فر را خاموش کنید و صبر کنید تا دسر در فر خنک شود.
4
آب و 2.5 فنجان شکر را در قابلمه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و بعد از 1-2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
5
شربت گرم را روی دسر بریزید. پس از جذب شربت ، بگذارید خنک شود. مربع های کوچک را برش داده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر دمشق
دسر