شیرینی کمال پاشا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,594 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,594 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه شیرینی کمال پاشا
این شیرینی یک دسر معروف ترکیه ای است که با استفاده از شهد شیرین می شود. این شیرینی در کنار خامه و حتی شکلات نیز سرو می شود.
دسرها و شیرینی های ترکی همواره محبوب ترین نوع دسر در دنیا هستند. این نوع از شیرینی ها به راحتی در خانه تهیه می شوند و می توانید در این بخش نیز با طرز تهیه شیرینی کمال پاشا که یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه است، آشنا شوید.
دسرها و شیرینی های ترکی همواره محبوب ترین نوع دسر در دنیا هستند. این نوع از شیرینی ها به راحتی در خانه تهیه می شوند و می توانید در این بخش نیز با طرز تهیه شیرینی کمال پاشا که یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه است، آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای شیرینی کمال پاشا
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
150 گرم
500 گرم
1 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 عدد(کوچکي)
مواد لازم برای تهیه شربت
یک و نیم لیوان آب خوری
2 قاشف غذاخوری
2 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی شیرینی کمال پاشا
1
آرد را الک کنید و تخم مرغ، نمک، آبلیمو، ماست و آب کافی را اضافه کنید و ورز دهید. بگذارید 15 دقیقه بماند.
2
خمیر را به شکل یک ورقه نازک باز کنید و لبه های آن را برش دهید تا مستطیل شود.
3
بادام را به طور مساوی روی خمیر بپاشید و آن را به شکل رول بپیچید. لبه های آن را سفیده تخم مرغ بمالید و خمیر را به هم بچسبانید.
4
خمیر بادام رول شده را به اندازه 4-5 سانتی متر برش بزنید و به صورت عمودی در سینی بچینید.
5
کره آب شده را اضافه کنید و در فر 150 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید سپس روغن اضافی آن را آبکش کنید.
6
بعد از سرد شدن، شربت داغ را اضافه کنید. در صورت تمایل با خامه یا پودر پسته سرو کنید.
طرز تهیه شربت
1
آب و شکر را در قابلمه بجوشانید. وقتی به قوام رسید، آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
شیرینی کمال پاشا
کمال پاشا