دسر آرد برنج
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده5,761 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده5,761 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر آرد برنج
دسرهایی که با برنج یا آرد برنج تهیه می شوند، معمولا بسیار سیر کننده و خوش طعم هستند و بهترین انتخاب برای میان وعده محسوب مشوند . در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر آرد برنج با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر آرد برنج
125 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
650 گرم
6 عدد
7 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
500 گرم
2 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی دسر آرد برنج
1
نصف بسته مارگارین را در قابلمه ذوب کنید. 4 لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و آرد برنج را کم کم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا بپزد.
2
وقتی به غلظت خمیر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. 1 لیوان شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
3
دست هایتان را روغن بزنید و تکه های به اندازه گردو را از مخلوط جدا کنید و به شکل کوکی در آورید.
4
شیرینی هایی که آماده کردید را با فاصله از هم روی سینی فر چرب شده بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170-180 درجه حدود 30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
5
وقتی دسر را از فر خارج کردید روی آن شربت سرد بریزید. وقتی خنک شد فندق بپاشید و سرو کنید.
طرز تهیه شربت
1
3 فنجان آب و 3 فنجان شکر را بجوشانید. وقتی به قوام شربت رسید، آب لیمو را اضافه کنید و مدتی دیگر بجوشانید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر آرد برنج
آرد برنج