اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید، پیشنهاد میدهیم این بار غذای جدیدی به اسم توپک پنیری را درست کنید. این غذا با چند روش تهیه میشود و هر کدبانویی برای درست کردن آن، ذائقه و سلیقه خود را در نظر میگیرد. این غذا را میتوانید به عنوان فینگر فود و پیش غذا برای سفره پذیرایی خود در مهمانیها تهیه کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این توپک های خوشمزه را آموزش دهیم.
توپک پنیری
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,092 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,092 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه توپک پنیری
مواد مورد نیاز برای توپک پنیری
3 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 نوک چاقو
1 عدد
2 قاشق سوپ خوری
3 قاشف غذاخوری
100 گرم
مراحل آماده سازی توپک پنیری
1
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و آبپز کنید.
2
وقتی پخت، پوست سیب زمینی ها را جدا کنید و با چنگال له کنید.
3
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
4
بعد از سرد شدن آن را ورز دهید و سیب زمینی ها را به صورت توپ در بیاورید، پنیر را وسط آن قرار دهید، سپس توپک ها را گرد کنید.
5
آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را در سه بشقاب جداگانه بریزید و تخم مرغ را هم بزنید.
6
توپک های سیب زمینی را که آماده کردید ابتدا به آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
7
توپک های شما آماده سرو است.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سیب زمینی
پنیر
توپک پنیری