صفحه اصلی دستور غذا سیب دارچینی

سیب دارچینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

452 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

452 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سیب دارچینی

سیب دارچینی پخته شده یک دسر ساده و خوشمزه است که به ویژه در فصول سرد سال محبوبیت زیادی دارد. این دسر با استفاده از سیب‌های تازه، دارچین، شکر و گه‌گاه کره تهیه می‌شود. برای تهیه آن، سیب‌ها را از وسط نصف کرده و هسته‌های آن‌ها را خارج کرده، سپس با مخلوطی از دارچین و شکر پر می‌کنند. این سیب‌ها به طور ملایم در فر یا روی گاز پخته می‌شوند تا نرم و کاراملی شوند. عطر دلپذیر دارچین با رایحه سیب و قند ترکیب شده و فضایی گرم و دل‌نشین ایجاد می‌کند. سیب دارچینی پخته شده می‌تواند به عنوان دسر به تنهایی یا همراه با خامه، بستنی و یا ماست سرو شود و گزینه‌ای سالم و خوشمزه برای سلیقه‌های مختلف به شمار می‌رود. در ادامه با آموزش طرز تهیه سیب دارچینی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سیب دارچینی

4 عدد
1 قاشق چای خوری
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی سیب دارچینی

1
ابتدا سیب ها را بشویید و خشک کنید. قسمت ساقه و دانه را با چاقو بردارید و به صورت ضخیم برش دهید. فر را روی 180 درجه تنظیم کنید.
2
دارچین و شکر را مخلوط کنید. برش های سیب را در قالب قرار دهید و روی آن ها شکر دارچینی بپاشید. آن را با آب سیب مرطوب کنید و کره ریز خرد شده را اضافه کنید.
3
قالب را در فر گذاشته و حدود نیم ساعت بپزید. برای جلوگیری از خشک شدن سیب ها در حین پخت، آن ها را مرتباً با آب پخت مرطوب کنید. وقتی پوست سیب شروع به قهوه ای شدن و سفت شدن کرد، آن ها را از فر خارج کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سیب دارچینی سیب دارچین