پای مربا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

7,011 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

7,011 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پای مربا

پای مربا یک نوع دسر شیرین است که معمولاً از یک لایه خمیر پای و یک لایه مربا به عنوان مواد میانی تهیه می‌شود. این دسر در بسیاری از کشورها محبوب است و می‌تواند با انواع مرباها مانند مربای توت فرنگی، زردآلو، تمشک و غیره تهیه شود. پای مربا به عنوان یک دسر ساده و خوشمزه، اغلب در خانه پخته می‌شود و می‌تواند در مناسبت‌های مختلف سرو شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه پای مربا با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای پای مربا

1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
یک بسته
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 جام (معمولی)
6 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)

مراحل آماده سازی پای مربا

1
روغن، ماست، تخم مرغ، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. هر تکه را به اندازه سینی فر باز کنید.
2
گردو و مربا را مخلوط کنید. آن را روی هر یک از خمیرهایی که پهن کرده اید، بمالید. خمیر را به شکل رول در آورید و در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
3
پس از پخت روی آن پودر قند بپاشید و برش دهید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پای مربا مربا