پای مربا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده7,011 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده7,011 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پای مربا
پای مربا یک نوع دسر شیرین است که معمولاً از یک لایه خمیر پای و یک لایه مربا به عنوان مواد میانی تهیه میشود. این دسر در بسیاری از کشورها محبوب است و میتواند با انواع مرباها مانند مربای توت فرنگی، زردآلو، تمشک و غیره تهیه شود. پای مربا به عنوان یک دسر ساده و خوشمزه، اغلب در خانه پخته میشود و میتواند در مناسبتهای مختلف سرو شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه پای مربا با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای پای مربا
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
یک بسته
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 جام (معمولی)
6 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
مراحل آماده سازی پای مربا
1
روغن، ماست، تخم مرغ، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. هر تکه را به اندازه سینی فر باز کنید.
2
گردو و مربا را مخلوط کنید. آن را روی هر یک از خمیرهایی که پهن کرده اید، بمالید. خمیر را به شکل رول در آورید و در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
3
پس از پخت روی آن پودر قند بپاشید و برش دهید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پای مربا
مربا