صفحه اصلی دستور غذا بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,526 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,526 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که با مواد ساده ای درست می شود

مواد مورد نیاز برای بورک تره فرنگی

8 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
7 قاشق سوپ خوری
یک بسته
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی بورک تره فرنگی

1
ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و در تابه تفت دهید.
2
وقتی کمی سرخ شد پیاز را اضافه کنید سپس هویج را مخلوط کنید.
3
بعد از تفت دادن حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.
4
در ظرف دیگری آرد، بکینگ پودر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و در آخر روغن را اضافه کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید
5
خمیر را در قالبی ریخته و سپس سبزیجات را روی خمیر بریزید و در آخر پنیر چدار را روی آن بپاشید و در فر قرار دهید.

توضیحات

بورک یک فینگر فود اشتها برانگیز یک پیش غذا و یا یک میان وعده ترکی است که بر حسب مواد میانی آن می شود در وعده ناهار وشام هم سرو کرد. بورک تنوع زیادی دارد یکی از غذاهای بسیار قدیمی و محبوب ترکیه میباشد که در ایران هم بسیار شناخته شده و پر طرفدار می باشد .توضیح کلی درباره این غذا اینست که با خمیر نازکی به نام یوفکا درست میشود، که در فر یا روغن بعد از اینکه با مواد دلخواه پر شد, حرارت می دهند. در حال حاضر دستور پخت بورک با تره فرنگی در بالا موجود است.

پیشینه بورک این غذای خوشمزه انگشتی برمی گردد به امپراطوری عثمانی و یکی از شناخته شده ترین غذاهای ترکیه است همانطور که می دانید آب و هوای ترکیه موقعیت بسیار مساعدی برای کشاورزی و دامداری دارد تنوع غذایی این کشوربه همین شرایط خوب آب وهوا برمی گردد.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک تره فرنگی بورک