دسر گلابی با سس انار
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,731 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,731 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر گلابی با سس انار
دسر گلابی با سس انار، ترکیبی دلپذیر از طعمهای شیرین و ترش است که هر ذائقهای را به وجد میآورد. گلابیهای پختهشده در شربت معطر، با بافتی نرم و لطیف، در کنار سس انار ترش و شیرین، تجربهای بینظیر از طعم و مزه را خلق میکنند. این دسر، با رنگهای جذاب و عطر دلپذیرش، نه تنها یک انتخاب عالی برای پایان دادن به یک وعده غذایی است، بلکه میتواند زینتبخش میزهای مهمانی شما نیز باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر گلابی با سس انار با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر گلابی با سس انار
4 عدد (بزرگ)
5 قاشق سوپ خوری
6 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 عدد
1 قاشق دسر (5 گرم)
یک و نیم لیوان آب خوری
مراحل آماده سازی دسر گلابی با سس انار
1
گلابی ها را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. گردو را خرد کرده و هسته خرما را جدا کنید. آن را با دارچین مخلوط کنید، گلابی ها را با این مخلوط پر کنید و آنها را در سینی فر قرار دهید. 1 فنجان قهوه شکر را روی آن بپاشید و 1 لیوان آب اضافه کنید.
2
روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.
3
دانه های انار را جدا کنید. یک چهارم آن را کنار بگذارید و آب بقیه را بگیرید. 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب اضافه کنید و بجوشانید. نشاسته را با کمی آب حل کرده و به این سس اضافه کنید. اجازه دهید سس انار خنک شود.
4
گلابی های پخته شده را در بشقاب سرو قرار دهید. با دانه های انار و سس انار تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر گلابی با سس انار
دسر گلابی
سس انار